Wpis z mikrobloga

A to jedna z nowszych moich prac. #przegryw marzy mi się dać jakiejś pięknej pani na randce ale nie dla przegrywa to. Bilas ostatnich prób to dwa kosze (na przestrzeni 8 lat nie zlicze ile ich było) i raz mnie pannica wystawiła. Ale nie tracę nadziei, w końcu poznam jakomś i jej dam tego ptaszka z różami które nie zwiędną
#hobby
#pirografia
#wypalanki
#sztuka
NowaFalaZap - A to jedna z nowszych moich prac. #przegryw marzy mi się dać jakiejś pi...

źródło: 1000004261

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Czyli od samego początku jestem zgubiony. A znam takiego co tu sie dużo udzielał, ale teraz ma za cos bana. Atencjusz- madochista. To dopiero przegryw. K---a polubiłem chłopa i w-----a mnie ze egzystuje od lat w brudnej norze nie wychodząc nigdzie do ludzi. No c--j z nim. W każdym razie, tak, jestem nowy i ogólnie staram sie byc samoukiem ;)
NowaFalaZap - Czyli od samego początku jestem zgubiony. A znam takiego co tu sie dużo...

źródło: 1000004268

Pobierz
  • Odpowiedz
@NowaFalaZap: Wróciłam, przyfrunełam ¯\🕊/¯ jeszcze raz zobaczyć Twoje rękodzieło. Teraz mówię prawdę nie kokietuję. Dopiero przeczytałam co napisałeś. Wtedy tylko się skupiłam i się zachwyciłam Twojq pracą i skomentowałam jako nieliczna jak widzę do tej pory.
Ale do rzeczy, Ty jesteś niepoprawnym, bez obrazy, naiwnym romantykiem, to jest urocze, ale nie poularne w obecnych czasach. Facet powinieneś życ w XIX na przełomie XX w.
  • Odpowiedz