Wpis z mikrobloga

Pogralbym sobie w takiego Ace Combat 3: Electrosphere. Wersja, ktora wyszla dla bialych ludzi miala uproszczona fabule, ale fani sami zrobili tlumaczenie japonczyka i teraz mozna doswiadczyc pelnej historii. Niestety nie moge tego zrobic, bo mam nawracajace stany zapalne w prawym oku. Czekam jeszcze az nie bede mogl ksiazek czytac i wtedy to juz bedzie ostateczny over.

#przegryw
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@AaronNoseberg: Jeszcze moge czytac. Mam czytnik bez podswietlenia i w ogole nie meczy oczu. Przy audiobookach niestety zasypiam. Probuje teraz sluchac ksiazki o Hitlerze i niestety odplywam.
  • Odpowiedz
@akaisterne pograłbym w 2 miałem oryginalnego ruskiego tłoka. Swoją drogą jakiś czas temu grałem w taka na PS2 gdzie też była fabuła i ogólnie anime. Zaczynało się z su potem można było kupować inne samoloty.
  • Odpowiedz
@akaisterne: no tak to jest jak sie troche zmeczonym jest, ze łatwo zasnac słuchajac. Jeden jedyny raz mialem sutuacje, ze zasnalem ze słuchawkami dalej słuchajac akurat Zamek Kafki i tresc ksiazki mi sie snila, ze chodzilem po tej wiosce zdezorientowany xd
  • Odpowiedz