Aktywne Wpisy
synadama +51
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz
samotnypies +7
Marzyłem o Ballu odkąd tylko dowiedziałem się o istnieniu tej marki, czyli jakoś w 2019 roku. Kupiłem wtedy swój drugi po bambino automat (combat sub) i zacząłem bardziej się interesować zegarkami. W końcu, po 6 latach udało mi się spełnić swoje marzenie. Muszę przyznać, że jakościowo jest nawet okej. Kolejnym celem seamaster, może na 30 się uda go sprawić. Mam nadzieję, że wtedy w końcu poczuje sytość.
#kontrolanadgarstkow #zegarki
#kontrolanadgarstkow #zegarki
źródło: 1000025761
Pobierz

Taki wykład byłby lepszy niż niejeden standup.
#frajerzyzmlm
źródło: temp_file4959468198476968789
Pobierzpolecam się zapoznać tak
https://soundcloud.com/sebastian-loceik/oferta-jak-najbardziej-wspolpracy
VIP, gold, elite, premium, diamond - wszystko jasne, bilet zróżnicowany względem wartości wniesionej przez Pana Podsiadło. To pewnie jakaś contra, ale jak najbardziej padła informacja, że cennik zaczyna się od 350 złotych, jednak chwilę później usłyszałem, że bilety będą za, nie wiem, 2500 złotych, tak?
Koszt eventu 4K za dzień