Naszedł w końcu ten moment, btc juz nigdy nie bedzie za 60k. Teraz czekam na xrp za 10k do konca roku i można jechać na wakacje. #kryptowaluty #bitcoin
@Hmrogrz: hmmm chciałem kupić XRP z 3 miesiące temu xD ale nie mam w ogóle pewności, oni wygrali z SEC dalej w trakcie, o co tam w ogóle chodzi? To nie ten coin, gdzie zamiast rozwoju główny dev czy właściciel siedział w kasynach xD? Czy coś pomylilem?
@wex009: ja już też się w tym gubię, kupiłem 2 lata temu, po 3 dniach od zakupu 100% zysku więc trzymałem, a następnego dnia spadło 200% i tak trzymam do teraz c--j wie po co. Wszystkie coiny rosną i spadają na zmianę, a ten debil stoi xD Oni częściowo wygrali z SECiem i SEC ma czas chyba do 16 października żeby się odwołać i wszyscy czekają. A o tym kasynie
nr2 volumen jest za duży, żeby zrobić taki wzrost? nr3 za mały hype nr4 to nic by nie da, bo ludzie za bardzo przeliczyli się na XRP, a niektórzy to jeszcze chcą po prostu się pozbyć
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
#kryptowaluty #bitcoin
nr2 volumen jest za duży, żeby zrobić taki wzrost?
nr3 za mały hype
nr4 to nic by nie da, bo ludzie za bardzo przeliczyli się na XRP, a niektórzy to jeszcze chcą po prostu się pozbyć
Wybierz jedną poprawną odpowiedź :D