Aktywne Wpisy
parian +716
Schweppes przebił wszystkich jeśli chodzi o zmniejszanie zawartości napoju. Zostawili duże butelki, do których po prostu nalali mniej picia.
Trabancik +360
Dziwne czasy żeby zamiast zastanawiać się czemu coś jest słabe i jak poprawić produkt, to mówi się że to wina konsumentów że coś się nie sprzedało XD
#bekazlewakow #heheszki
#bekazlewakow #heheszki
Jezus Maria!
Widzę, że kioskarz stał się mutacją Łysego i Małpy przyjmując logo w stylu prezesa i Klapka i też zapowiada się odysejowa Opera mydlana idącą w tysiące odcinków o ile kioskarze przetrwają....
Nie ma to jak lekcje pobierać od Łysego... Gościa który w swoim piku mieszka w wynajmowanej chacie na zadupiu i jeździ zdezelowanymi skuterkami bo na samochód go nie stać xD
Ale kioskarz przebija Wszystko tworząc wręcz wzorcowy, generyczny kanał o Kambodży xD
@darth_invader: co jest nie tak że szpitalami w Kambodży? Może nie są na poziomie europejskim ale ciekawi mnie jakie masz do nich zarzuty
Filip opowiadał mi, że ten Japoński szpital w Się Ryp jest makietą.
Nie mają praktycznie nic na wyposażeniu jest brudno i śmierdzi szczynami
@darth_invader: nie mam zielonego pojęcia, korzystałem z usług położonego w stolicy dlatego pisałem o szpitalach w Kambodży, a ty przecież krytykowałaś szpitale w całym kraju
Widzę tu straszny hejt na wszystkie szpitale w Kambodży i podawanie jako przykładu tylko jednej nory na zadupiu do której żaden biały nie chciałby wejść i śmieszy mnie to, dokładnie jakby mówić że hotele w Polsce to g---o bo pod Radomiem jest fatalny hostel pracowniczy