Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
Jezus Maria!
Widzę, że kioskarz stał się mutacją Łysego i Małpy przyjmując logo w stylu prezesa i Klapka i też zapowiada się odysejowa Opera mydlana idącą w tysiące odcinków o ile kioskarze przetrwają....
Nie ma to jak lekcje pobierać od Łysego... Gościa który w swoim piku mieszka w wynajmowanej chacie na zadupiu i jeździ zdezelowanymi skuterkami bo na samochód go nie stać xD
Towarzysz_Sobaka - #raportzpanstwasrodka 
Jezus Maria!
Widzę, że kioskarz stał się mu...

źródło: 1000007394

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to wszystko do pierwszej poważniejszej wizyty w szpitalu

@darth_invader: co jest nie tak że szpitalami w Kambodży? Może nie są na poziomie europejskim ale ciekawi mnie jakie masz do nich zarzuty
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka: czyli dokładnie tak jak myślałem, powtarzasz brednie po kimś kto nawet w szpitalu nie był. Szpitale w kambodży istnieją, nie śmierdzą i są całkiem cywilizowane, bohaterów tagu po prostu na nie nie stać więc leczą się w kiosku i udają że nie ma alternatywy
  • Odpowiedz
który szpital w Siem Reap jest dobry

@darth_invader: nie mam zielonego pojęcia, korzystałem z usług położonego w stolicy dlatego pisałem o szpitalach w Kambodży, a ty przecież krytykowałaś szpitale w całym kraju

ile ma karetek na
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka: tak był tam wiele razy, ale co to zmienia? wybrali się choć raz do szpitala? Takiego prawdziwego nastawionego na bogatych lokalsow i turystów
Widzę tu straszny hejt na wszystkie szpitale w Kambodży i podawanie jako przykładu tylko jednej nory na zadupiu do której żaden biały nie chciałby wejść i śmieszy mnie to, dokładnie jakby mówić że hotele w Polsce to g---o bo pod Radomiem jest fatalny hostel pracowniczy
  • Odpowiedz
@Deska_o0: przez jakiś czas była w Siem Reap polska para, która na pytanie o plusy Kambodży odparła, że jest blisko do Singapuru, gdzie są dobre szpitale. To nie była złośliwa odpowiedź. Oni naprawdę uznali to na plus. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz