SaIamanca SaIamanca wczoraj, 19:38:38 14 + Wrzucam dla przypomnienia osobnika który trzyma się z PDFem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)#famemma
Szr1h Szr1h wczoraj, 19:44:14 via Wykop 3 + @SaIamanca: co to za spotkanie anonimowych alkoholików xD?
SaIamanca SaIamanca wczoraj, 19:46:17 via Wykop 0 + @Szr1h: tosz to WIELKI PROJEKT farmazeusza parę lat temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)Pokaż spoiler
SaIamanca SaIamanca wczoraj, 20:09:44 via Wykop 0 + @basilur: nie korzystam z takich p3dalsk1ch platform ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
spiewana-pilka-nozna spiewana-pilka-nozna wczoraj, 20:15:25 via Wykop 0 + @SaIamanca: przecież korzystasz z wykopu
odyn88 odyn88 wczoraj, 20:21:11 via Wykop 0 + @SaIamanca: beka, że żadne commentery nie zabrało się za rozdmuchanie tego jaki zrobili skok na kasę oszukując widzów wpłacających donejty xd
SaIamanca SaIamanca wczoraj, 20:38:49 via Wykop 0 + @odyn88: bo w tamtym czasie "commentary" nie było aż na tyle "rozwinięte" a po za tym oprócz d3bili którzy wpłacali donejty to raczej nie wysyłali kutonga do 14-sto latki jak boxdel ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
SaIamanca SaIamanca wczoraj, 20:39:23 via Wykop 0 + @spiewana-pilka-nozna: ty również więc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
spiewana-pilka-nozna spiewana-pilka-nozna wczoraj, 21:23:56 via Wykop 0 + @SaIamanca: no nie, ja tak samo mam gdzieś i Wardęge i Bombla, dla mnie to taki a'la kabaret
SaIamanca SaIamanca wczoraj, 21:43:38 via Wykop 0 + @spiewana-pilka-nozna: niby "kabaret" a to śledzisz więc sorry, ale sam siebie chyba oszukujesz ¯\(ツ)/¯
spiewana-pilka-nozna spiewana-pilka-nozna wczoraj, 21:49:20 via Wykop 0 + @SaIamanca: no tak, inaczej bym nie wiedział o co chodzi w kabarecie, jak to nazwałem. To chyba logiczne xd
#famemma
Komentarz usunięty przez moderatora