Wpis z mikrobloga

@kbl: Nie wiadomo czy się opłaca. Tak, 7 przedmiotów, ale nie z kampanii a z kolekcji, np. Kolekcja Vertigo, Dust 2, Lake itp. Dostaniesz losowy item z mocniejszego kolorku. Zazwyczaj to zaczyna się na szaro, a kończy się na czerwono. Masz np. 10 itemów z Kolekcji Aztec z koloru jasnoniebieskiego to tworząc kontrakt dostajesz item z koloru niebieskiego. Tam masz taką listę jak najedziesz na item w grze.
@szancik: a to dotyczy tylko kolekcji z map? bo ten pistoletak jest The Winter Offensive Collection, sorry za głupie pytania ale muszę to wreszcie skumać a nie chcę wydawać siana i je bez sensu wtopić :)
@kbl: Kolekcji zarówno z map jak i ze skrzynek.

Czy Ci się to opłaci? Jest minimalna szansa, ze tak. Natomiast w zdecydowanej większości przypadków, te 7 pistoletów będzie Cię kosztowało więcej, niż warty będzie skin który wypadnie z nich (zawsze o jedną jakość wyżej)
@kbl: Wszystkich kolekcji Jak masz ten pistolet z Winter Offensive to kup jeszcze pare sztuk broni z tej samej kolekcji o tym samym kolorze (albo poziomu bo tam masz na tej liście broni). Ale zazwyczaj to się nie opłaca.
@diarrhoea: ale ogólnie wygląda to chyba na bardziej opłacalny interes niż otwieranie skrzynek... albo mam tylko takie wrażenie bo w skrzynkach utopiłem miliardy ojro :P