Aktywne Wpisy
Jody_HiGHROLLER +59
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
ewa-m +204
Jest taka stara baba w bloku, której pies ciągle ujada. Klatka schodowa jest wąska i wiadomo ze jak się mijasz z kimś, to obie strony się lekko odsuwają, ale nie to stare pudło.
Wczoraj dźwigałam 40 saszet dla kota i zakupy spożywcze dla siebie. Patrzę, biegnie kundel oczywiście bez kagańca i bez smyczy, za nim czarownica. Oczywiście nie odsunie się na milimetr bo to gwiazda.
Ja mam przed sobą wielkie pudło a
Wczoraj dźwigałam 40 saszet dla kota i zakupy spożywcze dla siebie. Patrzę, biegnie kundel oczywiście bez kagańca i bez smyczy, za nim czarownica. Oczywiście nie odsunie się na milimetr bo to gwiazda.
Ja mam przed sobą wielkie pudło a
Korzystanie z nielegalnych źródeł dostępu do filmów i muzyki w internecie stało się w Polsce standardem. Według raportu PWC aż 90 proc. poszukujących treści filmowych ogląda je online w różnych serwisach. Użytkownicy często nie wiedzą nawet, że korzystają z nielegalnego źródła.
#polska #internet #prawo #piractwo #obserwatorfinansowy #mikroreklama #baronal
Polecam również inne znaleziska:
BAE Systems: Płaska antena soczewkowa
Brytyjscy naukowcy rzucili wyzwanie prawom fizyki tworząc płaską antenę soczewkową, która "myśli", że jest zakrzywiona. Osiągnięcie to może zrewolucjonizować konstruowanie m.in. samolotów.
Najgłębsze kopalnie na świecie
W czwartek 17 kwietnia KGHM fetował uruchomienie wydobycia rudy miedzi z pokładu położonego 1200 metrów pod powierzchnią ziemi. To najgłębiej w spółce. Mimo wydawałoby się tak znacznej głębokości kopalnie KGHM są daleko poza pierwszą dziesiątką najgłębszych zakładów górniczych na świecie.
@Baron_Al_von_PuciPusia: barą, a czemu nieraz używasz tego tagu, a nie #baron24? ma on jakieś inne zastosowanie?
polecam zapoznać się z wyrokiem ADI Adam BV
http://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2014-04/cp140058pl.pdf
W
Do zakładek, jutro sobie całość orzeczenia przeczytam. Dzięki.