Aktywne Wpisy
ruskizydek +334
Ahh Rambo
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
JPRW +542
jest ktoś w stanie polecic jakieś sluchawki nauszne zamkniete do 250zl? wczesniejsze mialem arctisy 1, dźwięk byl fajny, podglaszanie na sluchawkach tez mi pasowalo chociaż to nie jest mus, bo mam na klawie podgloszenie przyciszenie.
Powod to gowniane wykonanie, górna "skora" zaczela schodzic wchodzi to we wlosy, a nausznik odpadł ze starości a maja moze ze 2 lata.
właśnie celuje w cos takiego moze bardziej jak jak te piankowe pady zeby to nie byla sztuczna skora bo znowu zara odlezie, a gora zeby tez nie miala takiego gowna bo z nienacka ten nausznik odpadl.
Zalezy mi na tym glownie zeby sie nie r-------y po roku przeznaczenie to jakies gry muzyka youtube, moze byc na kablu, nie ma znaczenia.
Pare miesiecy temu szukalem na własną reke to miałem pare modeli na oku sle zarax po recenzjach wychodziło ze lipa. Szukalem i gamingowych i zwyklych, na mikro mi nie zalezy. Szukalem tez pod kątem zeby u gory na glowie byl taki pasek na lince co sie dopasowuje, licze ze to sie bardziej by sprawdziło ale malo ktore wogole maja cos takiego arctisy ktores maja ale to z 600 trzeba w---------c. Wiem ze moglbym znowu te arctisy 1 kupic bo drogie nie sa ale zara znowu
cl-luj je strzeli.