Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi co się stało i co to za odmiana, bo kiedyś zlatywały posty za użycie słowa p-----l na wykopie. #famemma #boxdel #pandoragate Jeszcze przed wprowadzeniem całej tej cenzury, było można bez przypału je użyć.

Pamiętam to z afery z Guralem i wtedy pisaliśmy edofil, aby posty nie były usuwane.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@WhiskeyIHaze: To chyba "Czarny orzeł" boją się zgłaszać posty, aby im konta rykoszetem nie poleciały za multi. Nie będzie dowodów pracy, to nie będzie wypłaty ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cwaniaczki od Gurala nie były aż takie bojaźliwe, bo posty potrafiły spadać po minucie.
  • Odpowiedz
@prawilnik: może już śpią. Ale prawda jest taka, że jak napiszesz otwarcie xyz to p-----l i ktoś to zgłosi to post spadnie.
Ale zaciekawiony tym co @tristan13 pisał o regulaminie chciałem sobie go wyszukać i trafiłem na wpis gościa z którego wynika, że zgodnie z nowym regulaminem jak zaznaczysz 18+ to można wstawiać

patologicznych form życia seksualnego (np. połączone z przemocą i przymusem) lub

muszę to potestować a jak
WhiskeyIHaze - @prawilnik: może już śpią. Ale prawda jest taka, że jak napiszesz otwa...

źródło: regulamin

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: Tam może jest błąd w regulaminie i powinno być napisane "nie mogą". Bo to co jest wymienione, to wielu rejestratorów domen za takie treści potrafi je blokować. Ja jako osoba prywatna bym sobie założył taką domenę, podpiął hosting, założył stronę i wrzucał takie treści jak wymienione w tych pkt. to musiałbym się liczyć w tym że domena może zostać zablokowana.
  • Odpowiedz
@prawilnik tylko, że tam wcześniej są kategorie 12+ i 16+ i tam już jest 'nie mogą zawierac' plus chłop im to zgłaszał i nic z tym nie zrobiono. A regulamin jest ważny od lipca tego roku. Miesiąc i nie dali rady poprawić? @a__s już wam jeden błąd od wprowadzenia tego nowego regulaminu zgłaszałam i nawet poprawiliście bo powiadomienia już działają ok. Więc co z tym regulaminem? Czy mam zacząć wstawiać
  • Odpowiedz