Wpis z mikrobloga

@kryminalnykwadrans: No to na pewno. Frajeriii Multipla wysprzęglił się jak nic na tego całego "Aptekę", nie ma wątpliwości. Ojciec Boxdela pracuje KWP w Katowicach (nie jest jakimś tam szeregowym krawężnikiem). KWP w Katowicach przy udziale Prokuratury w Sosnowcu zatrzymuje Aptekę. Tylko głupiec i ignorant zaprzeczałbym faktom.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Jak ktoś wiarygodny dla.sluzb, a czasem i niewiarygodny coś mówi to zazwyczaj sprawdzają. Nie. Nie lecą kogoś aresztować, ale zaczyna się obserwacja. To nie trwa chwilę i obejmuje różne techniki.

Tak więc od takiego czegoś zaczyna się wiele spraw. Bo ktoś coś powiedział policjantowi.
  • Odpowiedz
@kryminalnykwadrans: chłopie tu na tagu pewnie z 75% ludzi wiedziało, że ten apteka handluje 10 minut po tym jak wleciał do farmazona na chatę a ty uważasz, że policja zajeła się nim dopiero po info od baxtona? i to po tym info tylko kilka miesięcy było im potrzebne do zdobycia wystarczających dowodów? I ty tworzysz "kryminalny kwadrans" xd
  • Odpowiedz
@kryminalnykwadrans: apteka wcale na insta nie reklamował jakiegoś gówna a ten robert rs wcale nie z---------ł z kanapkami hajsu na insta xd Więc policja na bank już wcześniej miała o nich wiedzę operacyjną lepszą nić bomblowe "on handluje narkotykami"
  • Odpowiedz
@marco555: Tak i policja w 3 miesiące zebrała wystarczający materiał dowodowy, żeby go zamknąć. Albo nawet mniej bo nie pamiętam ile minęło czasu od ataku apteki na ferarke a jego zamknięciem.
  • Odpowiedz
@marco555: mi chodzi o to, że oni go rozpracowywali już nim ten idiota się rzucił na ferarke. Fakt, że stał się bardzo medialny po tym jak go napadł mogło to przyśpieszyć bo wiadomo, medialne akcje zawsze się szybciej rozgrywa. Ale to nie było tak, że zamknęli go bo bombel go zgłosił do ojca xd
  • Odpowiedz
  • 0
@WhiskeyIHaze: Być może, a być może jest coś na rzeczy bo coś mi nie grało już podczas gdy grubas tak bronił Amadeusza a teraz połączyło mi się to po prostu w całość, jak jednak było raczej się nie dowiemy mimo wszystko (ʘʘ)
  • Odpowiedz