Aktywne Wpisy
lubie-sernik +1070
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Lewusx +13
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Zamierzam wykonać kopię płyt CD/DVD w postaci obrazów i przechowywać je na dysku twardym. Jakie oprogramowanie i format będą do tego najlepsze?
@vulcanitu: kiedyś chyba to Nero ogarniało
Wybierasz na pierwszym okienku "kopiuj lub zrzuć obraz ISO" i dalej intuicyjnie.
@hrumque używałem kiedyś tego programu, ale to było tak dawno, że wyleciał mi
@Yaser: Przecież to wystarczy skopiować na dysk i zzipować (albo i nie).
https://www.virustotal.com/gui/file/ca2736b61ad24269566ee86959fda4a13760437a565554f6dad1172a36a94fcb?nocache=1
ale chyba przez to że próbowała instalować masę inne śmiecia.