Aktywne Wpisy
lubie-sernik +729
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Moseva +146
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
#czytniki #ebook #czytajzwykopem #kindle
@aarahon Ale masz na myśli, że modele kompatybilne z pdf nie pozwalają nawet na przybliżenie, przesunięcie strony? To, co najbardziej mnie kusi, to rzekomo identyczne wrażenie czytania jak na papierze. Jednak jeśli nie jest to tak uniwersalne jak bym chciał, to i tak pójdzie w kąt.
Zapomnij o czytaniu pdf'ów na małych czytnikach e-ink.
Wytłumaczenie jest dość skomplikowane, ale jest związane bardziej z samym formatem pdf i składem stron na A4 niż z czytnikami i zasadą działania wyświetlacza e-ink.
Za to pliki "tekstowe" epub/mobi/azw/txt to na czytniku przyjemność, czytanie tych samych treści na telefonie uważam za katorgę (szczególnie na słonecznym tarasie).
@ToJestNiepojete: nie no, pozwalają. Tylko że niektóre nie mają płynnego przesuwania strony i nie da się wypełnić tekstem zeskanowanej strony idealnie całego ekranu. A żeby jeszcze czytnik zapamiętał ustawione przybliżenie i przesunięcie dla następnej strony to już w ogóle jest kosmos. Skanowane książki próbowałem przeczytać dwie, przy drugiej się poddałem. Ja ogólnie książki niedostępne
- możesz przycinać większe strony tak, aby podczas czytania była ona powiększona (czytelna) i na