Wpis z mikrobloga

Druid święty nie jest i jego odbicie piłeczki z boobsmanem póki co jest słabe, ostatnio bronił się w ten sposób, że pokazał nagrania jak wcześniej dziewczyny jakieś pyta o zgodę na takie nagranie, tutaj tego nie pokazał więc tego nie było, zatem nie ważna jest jej reakcja po całej akcji i jak dobrze pamięta po kilku latach w jakiej odległości był operator kamery, a to, że Wardęga bez zgody złapał ją za c--e. Zobaczymy czy się wybroni z tego, że pokazał jej wizerunek mimo rzekomego kontaktu z jej strony o jego usunięcie.

Ale Boxdela to rozwalił koncertowo :) ja nie rozumiem jak Boxdel może być taki głupi, przecież każdy wiedział, że Druid wszystko nagrywa. Jak dla mnie Boxdel jest mitomanem i on nie potrafi nie kłamać.
#famemma
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nilmerg: co ty p--------z xd typiara się śmiała po nagraniach że super wyszło, kamerzystę ma przed sobą a później udaje ze o niczym nie wiedziała xD

Myślała że złapie trochę hajsu lub słaby ale wyszło jak wyszło
  • Odpowiedz
  • 1
kamerzystę ma przed sobą

@eXRate: no wiem wiem, 2 metry przed sobą xD tak jak pan Druid powiedział.. to nawet bez zooma wygląda na 5 metrów albo i więcej, a z zoomem może być i 30. Po prostu bierzesz jego słowa za pewnik.
Po drugie nie czytasz ze zrozumieniem. Jakie ma znaczenie to czy się śmiała czy nie? Jak będe chodził po ulicy i klepał losowe laski w tyłek to
nilmerg - >kamerzystę ma przed sobą

@eXRate: no wiem wiem, 2 metry przed sobą xD tak...

źródło: 20240830215525

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@eXRate: a no i oczywiście oni prosili o fotę, na co dowodem jest urywek gdzie Wardęga mówi "dobra, robimy fotę"... czemu nie pokazał ich prośby o fotę? No ale ja tam mu wierzę na słowo xD Niech pokaże całe nagranie i rozwieje wątpliwości co do tej sytuacji a nie 2 sekundowe urywki na poparcie swoich słów. Ja co do zasady nie wierzę ytuberom w takich sytuacjach.

No i zobacz to
nilmerg - @eXRate: a no i oczywiście oni prosili o fotę, na co dowodem jest urywek gd...

źródło: 20240830223242

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@czemu_dlaczego: potężne argumenty... gdyby Druid wrzucił taką obronę na boobsmena wcześniej to by każdy zauważył nieścisłości, ale atakując jednocześnie boxdela każdy skupia się na tym drugim więc machnie ręką na gówniane tłumaczenie z zarzutów.. dla mnie Druid > Boxdel, co nie znaczy, że zwyrol jest święty :)
  • Odpowiedz
@nilmerg: przy takiej lunecie byś miał gaussian blur na tle taki ze byś kształtu liscia nie widzial(nawet na tradycyjnej kamerze a nie lustrzance - to jest max 5 -10 metrów. no hyba ze mail 30 x cyfrowy zoom XD ale to jakość by byłą zupełnie inna
  • Odpowiedz
@nilmerg: jets to odległość w której nie ukryłbyś obecnosci kamerzysty - czy teraz jaśniej? musial byc w promieniu do 10 metrów- nie wiem jaką kamerą nagrywał wiec ci nei odpowiem ale z im dłuższa luneta - tym bardziej rozmydlone tło i bliskie plany
  • Odpowiedz
  • 0
@sablewski69: @eXRate @czemu_dlaczego
po prostu sobie zobaczcie całe ujęcie na 1:50 i nie pitolcie głupot, laska popatrzyła w kamerę na ułamek sekundy już PO całej akcji i trzeba mieć nierówno pod sufitem by sądzić, że to było dla niej w porządku doświadczenie tylko dlatego, że została przyłapana na nerwowym śmiechu, tuż po tym jak odepchnęła jego ręce jak ją macał xD A Druid zwyczajnie kłamie z tymi "2
  • Odpowiedz