Wpis z mikrobloga

Pisowcowi się omsknął palec i przypadkiem usunął mój komentarz, ale nie szkodzi, chętnie powtórzę:

Osiem gwiazdek na campus polska nie ruszy nikogo poza waszym betonowym elektoratem, a oczekiwanie, że to się jakoś przełoży na spadek poparcia dla rządu to srogie urojenia. Płaczcie dalej, tyle wam zostało. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#polityka
Niedowiarek - Pisowcowi się omsknął palec i przypadkiem usunął mój komentarz, ale nie...

źródło: 20239695b7d552870b51b3a7c8f

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niedowiarek: ale trzeba przyznać, że niezła banda bezmózgów u Dupiarza Trzaskowskiego się zjechała XD. Nie to, że jakoś bardzo mnie to zaskoczyło, bo można się było tego spodziewać.
  • Odpowiedz
Osiem gwiazdek na campus polska nie ruszy nikogo poza waszym betonowym elektoratem, a oczekiwanie, że to się jakoś przełoży na spadek poparcia dla rządu to srogie urojenia. Płaczcie dalej, tyle wam zostało. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Niedowiarek: Nikt normalny nie ma zamiaru obecnie przejmować władzy po tuskach więc kto tu ma srogie urojenia? :)
  • Odpowiedz
Tak, na opozycji nie ma obecnie nikogo normalnego - cieszę się, że to przyznajesz xD

@Niedowiarek: Ciekawy tok rozumowania ale cię rozczaruję, nikt nie chce przejmować tego burdelu co tusk zrobił przez ostatnie 8 miesięcy i nie widać szans na zatrzymanie tego szaleństwa. Więc po co to komu.
  • Odpowiedz
Szybko zacząłeś się szykować na kolejne przegrane wybory xD

@Niedowiarek: Znowu nie trafiłeś, nie chodzę na wybory. Ciekawe co na to właściciel wykop.pl oraz moderacja bo znane są ich preferencje polityczne. Co interesujące nawet onet.pl pisał o tym zajściu więc nie wszystkim w propeowskich mediach to się podoba.

PO na Campusie
  • Odpowiedz
Ciekawy tok rozumowania ale cię rozczaruję, nikt nie chce przejmować tego burdelu co tusk zrobił przez ostatnie 8 miesięcy i nie widać szans na zatrzymanie tego szaleństwa

@4x80: Co on tam znowu nawywijał?
  • Odpowiedz