Wpis z mikrobloga

winą niskiej jakość food trucków i wysokiej ceny są absurdalne betonowe zacofane prawa przy zakładaniu i prowadzeniu ich, co sprawia że jedyne miejsc gdzie możesz zaparkować foodtrucka to miejsca które wymagają paru dziecięciu kafli tylko za możliwość sprzedaży tam, to jedyni którzy się potrafią utrzymać to ci co polegają na sprzedaży taniego, niskiej jakość za dużą cenę syfu
#polska #ksiezyc
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hilalum: by mieli większą konkrecje i przeciętny chłop mógłby wziąć małego foodtrucka i zacząć sprzedawać żarcie po zarejestrowaniu i obejrzeniu przez sanepid a tak to jak np ja chciałem założyć to łatwiej by było pojechać za granice sprzedawać burrito niż w polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wincenty1: nie mówię o myciu rąk ale o tym że w polskim prawie nawet nie ma lokalu na kółkach, tylko jedziesz lokalem parkujesz i jesteś jako taki kiosk na parkingu, potem musisz lecieć do gminy że chcesz na parkingu zaparkować i sprzedawać, albo na festynie dajesz im 20k aby cie wpuścili sprzedawać frytki
  • Odpowiedz