Wpis z mikrobloga

#famemma wypoki cisna po gonciarzu ze ten sie buja z dubielem fajnie jak natan buja sie caly czas z boxdelem to jest git przypominam ze natan wystepowal na kanale boxdela frik ktory juz upadl gdy wylal sie za to hejt odrazu zakonczyli projekt nastepna sytuacja to ta z teraz gdzie boxdelowi robili spoofing natan na swoim twitterze i instagramie pisal wiele razy murem za boxdelem pdw boxdel mialbym w to w------e ale jak widze tych wypokow co pisza j... boxdela pdfa, boxdel taki owaki a propsuja natana ktory zbija sztame ze swoim panem smiejac sie z was to mnie c--j strzela jakby kolega trynkiewicza robil dymy ale bronil trynkiewicza tez byscie przymykali oko elita internetu o prawicowych pogladach... jestescie banda hipokrytow ze schizofrenia ten tag to dno tak juz usuwam konto i wiem ze lece na czarna jedyny wasz argument
dupniselolkaczlowieku - #famemma wypoki cisna po gonciarzu ze ten sie buja z dubielem...

źródło: 29466460994b614a188b72c4f1b21543743165f09d7fca7d36cb9971ec36ba4e

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zacznij używać przecinków, bo nikt tego nie będzie czytał.Pozatym się zgadzam ,sam dałem taki wpis i wykopki bez swojego zdania zaczely pruć się.
  • Odpowiedz