Traviu Traviu 17.04.2014, 19:05:52 7 + Tak sobie uświadomiłem właśnie, że jadłem raz w życiu, a idą w święta i często pokazuje się w tym okresie na stołach.. Jadłbym!Dam worek cebuli za sękacz! #jedzenie #sekacz #wielkanoc #swieta #podlasie #podlaskie #lubelskie źródło: comment_0bWkHzpBjQITKJvmugJcbxqb2jKZFEcg.jpg Pobierz
Scorpio412 Scorpio412 17.04.2014, 19:06:36 4 + @Traviu: Na takie coś to potrzeba worek jajek, nie cebuli :P
Volter Volter 17.04.2014, 19:16:09 1 + @Traviu: (#) To ja powiem, że nigdy tego nie jadłem... Jak to smakuje? Nie wygląda smakowicie...
Traviu Traviu 17.04.2014, 19:20:03 0 + @Volter: Wygląd to kwestia jak ktoś polewał i kręcił. Jak smakuje, hmm.. W sumie nie wiem co Ci napisać. Niby biszkopt, mocno jajeczne, sycące, słodkie. Bardzo dobre, spróbuj. ;) @spokoj: Ciasto.. Jeśli można tak to nazwać.Zapomniałem o tagu #mazury i w ogóle.. #niewiedzialemjakotagowac (・へ・) źródło: comment_qDY3HWzXjXlZ0LSQYQcLsuwF9huPkppV.jpg Pobierz
Dam worek cebuli za sękacz!
#jedzenie #sekacz #wielkanoc #swieta #podlasie #podlaskie #lubelskie
Jak smakuje, hmm.. W sumie nie wiem co Ci napisać. Niby biszkopt, mocno jajeczne, sycące, słodkie. Bardzo dobre, spróbuj. ;)
@spokoj: Ciasto.. Jeśli można tak to nazwać.
Zapomniałem o tagu #mazury i w ogóle.. #niewiedzialemjakotagowac (・へ・)