Wpis z mikrobloga

@vincivinci123: widzisz jaki głupi jesteś? nie potrafisz tego wskazać, bo tego nie ma. wydedukowałeś to sobie z p---y i jeszcze chciałeś wyjść na tego mądrego. a wpis dotyczy czegoś innego. może kiedyś go zrozumiesz - pomyśl trochę, może powstanie jakieś nowe połączenie w mózgu, jakieś zwoje się połączą i doświadczysz oświecenia.
  • Odpowiedz
@vincivinci123: po prostu jesteś głupi. ja też rozumiem o co tobie chodzi, ale ty nie rozumiesz, że nie o to chodzi. można ci napisać 30x że nie o tym jest wpis, ale ty i tak tego nie zrozumiesz xD bo jesteś GŁUPI
  • Odpowiedz
@begensky: dobra juz sie uspokoj, bo sie zaraz podniecisz tak jak sie podnieciles gdy zobaczyles, ze baxton napisal do bylej, ze by ja wyruchal, w twojej glowie od razu pojawila sie mysl czy sie tez dotykal gdy do niej to pisal X------DDD
  • Odpowiedz
@vincivinci123: ja rozumiem, ze nie chcesz zaakceptować tego, ze nie zrozumiałeś prostych rzeczy, ze jestes troche niekumaty i dlatego musisz zbaczać z sedna tej rozmowy i szukać drugiego dna. nie martw sie, to normalne. jesli ci ulży to niech będzie, napisałem to bo zszokowało mnie że ktoś moze do kogoś napisać "r----ć". wygrałeś.
  • Odpowiedz