Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mmenelica bo to nie on opublikował pod swoim imieniem i nazwiskiem lub nazwą kanału a stonoga jako wyciek, czyli coś nielegalnego, bez wiedzy jak to pozyskał (gdyby okazało się to prawdą stanowski mógł pozwać stonogę i jego "informatora")

Do tego wsadził poszlaki mówiące że coś jest not yes

Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@mmenelica: sprawdzić film pod kątem ai i ingerencji w montaż, ale nie pomyśleć o tym, że ktoś sobie szopkę urządził i nie sprawdzić kilku zdarzeń przytoczonych w kilkuminutowym filmiku + stanowski gadał, że bali się że stonoga może prosić o orginalny plik, a nie ten skompresowany, ale nic takiego nie miało miejsca. Więc no to jak nie prosił o oryginał, by tam sprawdzić metadane to w jakieś tam figle migle
  • Odpowiedz
@mmenelica nic nie zrozumiałeś i manipulujesz jak klasyczny lewak. Stanowski wyjaśnił, że nie naśmiewa się z normalnych ludzi tylko z dziennikarzy których obowiązkiem jest weryfikacja informacji. No i oczywiście manipulacja bo oczywiście tuzy lewackiego dziennikarstwa z wyborczej i innych ściekowych gazetek łyknęły fejka bez jakiegokolwiek sprawdzania. Lewicowi zwycięzcy Grand Press XD
  • Odpowiedz
Skąd ludzie mieli wiedzieć, że to fejk skoro nagranie było prawdziwe?

@mmenelica: od weryfikacji powinni być dziennikarze, skoro puścili przynętę bez sprawdzenia, to są co najwyżej kopistami wiadomości, a nie dziennikarzami
  • Odpowiedz
od weryfikacji powinni być dziennikarze, skoro puścili przynętę bez sprawdzenia, to są co najwyżej kopistami wiadomości, a nie dziennikarzami.

@winsxspl @Ja-szczur Ja bym polemizował. Znajdzie mi ktoś chociaż jeden profil dowolnego medium, który podał ten filmik dalej, albo jeden artykuł, który grilluje Stanowskiego na podstawie tego filmiku?
  • Odpowiedz
@mmenelica: Sporo ludzi na samym początku afery jednak zachowywało zdroworozsądkowe, ostrożne podejście, zamiast wydawania przedwczesnych wyroków, a teraz budujecie narracje "skąd mieliśmy wiedzieć..., nagranie przecież było prawdziwe..."
I żeby nie było, nie wyśmiewam ludzi, którzy dali się wkręcić, ani nic z tych rzeczy, nie każdy ma czas wszystko weryfikować co jest w internecie, po prostu prostuję taką narracje jaką tutaj próbujecie wcisnąć, że nie dało się tego przewidzieć.
(Już któryś
BlueTony - @mmenelica: Sporo ludzi na samym początku afery jednak zachowywało zdrowor...

źródło: nie

Pobierz
  • Odpowiedz
Stanowski wyjaśnił, że nie naśmiewa się z normalnych ludzi tylko z dziennikarzy których obowiązkiem jest weryfikacja informacji.

@Ja-szczur: I po co kłamiesz? Przecież śmiał się też z Giertycha, który nie jest żadnym dziennikarzem. Typ dosłownie nagrał ustawiony filmik, w którym w dziwny sposób odnosi się do Giertycha, publikuje go poprzez Stonogę, Giertych reaguje i Stanowski teraz: wow, nie wierzę, jak on tak mógł zareagować XD.
  • Odpowiedz
@Holaustin przestań manipulować lewaku. Stanowski jasno powiedział że nie naśmiewa się ze zwykłych ludzi. A Giertych, który jest politykiem i najbystrzejszym prawnikiem ko nie zalicza się do tej grupy. Już z samej racji bycia politykiem powinien ostrożnie podchodzić do niesprawdzonych informacji.
  • Odpowiedz
tylko z dziennikarzy których obowiązkiem jest weryfikacja informacji.

@Ja-szczur: Szkoda, że taki z niego przykładny dziennikarz, a zapomina o czymś takim jak obiektywność dziennikarska. No, ale jak to się mówi - nie gryzie się ręki, która karmi. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Holaustin ja rozumiem, że wy lewacy macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem ale postarajcie się bo nie chce mi się wszystkiego tłumaczyć jak dziecku. Słowo tylko w moim zdaniu nie oznacza, ze wyłącznie śmiał się z dziennikarzy. Ja wiem że może wyda ci się to skomplikowane ale jednak spróbuj to ogarnąć. Dziennikarze to była główna grupa którą wyśmiał (tak 90%), byli też politycy i lewicowi pato influencerzy. Słowem wszyscy którzy karmią
  • Odpowiedz