Aktywne Wpisy

camelinthejungle +470
Nagranie zamachu Kirka powinno służyć jako symbol przyszłości, którą chcą nam zaserwować fetyszyści szerokiego dostępu do broni. Teraz jak się lewak z prawakiem u nas nie zgadza, to sobie pokrzyczą i się rozejdą, ewentualnie ktoś w łeb dostanie. Sprzedawajmy w Lidlach karabinki, to spory światopoglądowe wariaci będą rozwiązywać w sposób definitywny.
Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska
Wyleczcie się z tej miłości.
Btw. X chyba usuwa filmiki z wczorajszego zajścia. Chyba im się nie podoba, że kolega Muska
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
rovenna +26
Czy was droga moderacjo całkowicie powaliło? Zezwalacie na prześladowanie, znieważanie, zniesławianie, publikację wizerunku innych osób na portalu? Przecież to jest chore a przede wszystkim karalne i trzymam kciuki za pozwy zarówno wobec portalu jak i osób które wrzucają te posty.
ps Kiedy polki z tiktoka obrażały ukrainki to za publikację ich zdjeć (nawet bez danych osobowych) leciały od razu bany.
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim
ps Kiedy polki z tiktoka obrażały ukrainki to za publikację ich zdjeć (nawet bez danych osobowych) leciały od razu bany.
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim
źródło: image
Pobierz

Do mnie to nie trafia.
Polecam artykuły naukowe na ten temat np. When Corrections Fail B. Nyhan.
badani czytali fikcyjne artykuły informacyjne, a następnie korekty tych informacji. Wyniki wskazywały że korekty nie zmieniały błędnego postrzegania badanych.
Taka "akacja" to nie są szachy 5D - nikt nie stosuje
źródło: hqdefault
Pobierz@pyszniarz: ale ja mam to w dupie xDD siedzę i jem popcorn bo stanowski (który ani mi ziębi ani grzeje) zrobił z lewusów debili, ode mnie +1
źródło: FupQzcVWIAQOkVz 1
PobierzWczoraj wieczorem był ich 101
a półgodziny później jest ich znowu
To że upokorzył (słusznie) Stonoge i tych "dziennikarzy" którzy to łyknęli, to go jakoś umywa od PiSu? Poważnie proszę o wytłumaczenie waszego toku myślenia. Bo przypuszczenia finansowania go przez PiS były jeszcze przed powstaniem Kanału Zero.
@pyszniarz: Przyznałbym Ci rację gdyby film pojawił się na kanale u stanowskiego. Albo Stanowski sam by go wrzucił na lewym koncie, i udawał, że to jakiś wyciek. Ale tutaj Stanowski wykorzystał stonogę który sam się podłożył z tym szukaniem haków na stanowskiego.
Gdyby
źródło: debil
Pobierz@wajcheloo0: xDDDDD
Logika prostego człowieka
@Masson : Mhm i stawiasz potężne pieniądze na to, że ta sytuacja nie będzie nigdy używana jako argument obronny w przyszłości? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież już teraz się to dzieje, więc o czym w sumie gadać.
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-6 o 18.00.59
PobierzWszystkie prawaki dzisiaj uwsteczniły się do komunikacji wyłącznie obrazkowej, lizania się po jajach nawzajem i unikania jakiejkolwiek dyskusji, nie potrawią odpowiedzieć na proste pytanie.
Nie da się śledzić polityki oglądając jedno źródło, bo zawsze będziesz zmanipulowany. Stanowski pokazał swoją stronniczość w wielu swoich materiałach, i nie chodzi tu o jego opinię, a o to co pokazał, a co pominął właśnie.