Ja: Jakie jest hasło do wifi? Barman: Najpierw kup drinka Ja: Ok, w takim razie p--o proszę Barman: Heineken będzie ok? Ja: Tak, ile płacę? Barman: 8 złotych Ja: Proszę. Więc jakie jest hasło fo wifi? Barman: Najpierw kup drinka. Wszystko małymi literami i bez spacji.
Ciemna noc, amerykański samolot wojskowy leci na akcję. Cel: zrzucić spadochroniarzy na wyznaczony obszar na terytorium wroga. Samolot zatoczył krąg, zapala się czerwona lampka, a następnie zielona. Grupa komandosów wyskoczyła nad celem. Z wyjątkiem jednego. Dowódca krzyczy do niego: - Skacz!
@Woo-Cash1900: pierwszy wygląda jak scenariusz do filmików na YT/Insta/TikToka, że tak jak w dowcipie zamawia picie albo jakiś dzieciak sprząta swój pokój, a później okazuje, że to hasło
@hacerking podobne do tego co ja robiłem w prawdziwym życiu. Nazwałem sieć "nie mam wifi" no i jak ktoś pytał to odpowiadałem tylko nie wiem czemu nie pytali o hasło
Ja: Jakie jest hasło do wifi?
Barman: Najpierw kup drinka
Ja: Ok, w takim razie p--o proszę
Barman: Heineken będzie ok?
Ja: Tak, ile płacę?
Barman: 8 złotych
Ja: Proszę. Więc jakie jest hasło fo wifi?
Barman: Najpierw kup drinka. Wszystko małymi literami i bez spacji.
#zartyjanusza
Cel: zrzucić spadochroniarzy na wyznaczony obszar na terytorium wroga.
Samolot zatoczył krąg, zapala się czerwona lampka, a następnie zielona.
Grupa komandosów wyskoczyła nad celem.
Z wyjątkiem jednego. Dowódca krzyczy do niego:
- Skacz!
@Woo-Cash1900: pierwszy wygląda jak scenariusz do filmików na YT/Insta/TikToka, że tak jak w dowcipie zamawia picie albo jakiś dzieciak sprząta swój pokój, a później okazuje, że to hasło