Wpis z mikrobloga

Mireczki, chciałbym se złożyć kompa według konfiguracji z tych zestawów publikowanych na forum PClab. Tylko sam tego nie zrobię, to w ogóle nie podlega dyskusji, nie piszcie, że proste blabla - mam dwie lewe ręce. I teraz pytanie czy są jakieś seriwsy w internetach, które by mi to zrobiły, czy szukać lokalnego magika u siebie w mieście, kupić graty i dać mu do złożenia?

#pcmasterrace
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Leniek: To jak lubisz wywalać 200zł na coś co trzeba poprawiać
To przelej mi 200zł, znajdę też pewnie kilka chętnych osób na twoje 200zł ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Leniek:

za 200pln to nie dziwne

Brzmi jak godzenie się z wywalaniem kasy w błoto i branie tego "składania komputera"
Więc odpowiadam, że jak lubisz #!$%@?ć kasę w błoto to chętnie wezmę ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@MePix: wręcz przeciwnie, nie warto, bo usługa adekwatna do ceny

Jak oferujesz jakieś usługi adekwatne do ceny to i 400 Ci zapłacę jeśli będą mi przydatne
  • Odpowiedz
@Leniek: Nie.
Jeżeli ktoś chce 10zł i robi coś źle, to oznacza że usługa nie jest warta nawet tych 10zł
Albo bierzesz kasę i robisz coś dobrze, albo nie bierzesz kasy i nie robisz tego w ogóle
  • Odpowiedz
@MePix @smutny_czlowiek składanie komputera to nie fizyka kwantową, żeby brać za to nie wiadomo ile pieniędzy xd za 200 zł z x kom mam złożonego kompa idealnie z dobrze pochowanymi kablami itp. A efekt możesz zobaczyć na zdjeciu. Jak dla mnie ktokolwiek kto bierze więcej niż 2 stówki za montaż to scam jak #!$%@? xd już se lepiej dokup więcej ramu zamiast placic jakimś pro-skladaczom xD. Dodam że kupowałem pc
peknietyzlew - @MePix @smutny_czlowiek składanie komputera to nie fizyka kwantową, że...

źródło: 1000010129

Pobierz
  • Odpowiedz