Aktywne Wpisy
yourgrandma +56
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
karta_z_debetem +177
#stonoga pijany i niespełna rozumu. Gdyby był wypłacalny to można by go pozywać o naruszenie dóbr osobistych. W obecnym stanie rzeczy szkoda czasu najwyraźniej. Podkreślam przy tym, że dla prestiżowych dziennikarzy takich jak np. redaktor Lis jest to wiarygodne źródło informacji. #bekazlewactwa #kanalzero #stanowski
A tak to wrócę do absolutnej ciszy, moje narzekanie muszę wylewać tutaj. 2 lata bez kotka, 9 miesięcy bez psa i przede wszystkim 1,5 roku bez mamy. Niedługo jej urodziny. Strasznie mi jej brakuje, coraz rzadziej, ale jednak nadal przychodzą momenty bólu. Jakoś staram się dawać radę samemu ale chyba czas już pomyśleć o nowym zwierzaku, zawsze to raźniej.
Trzymajcie się mirki i doceniajcie waszych bliskich. Przepraszam za moje pierdzielenie, tak mnie naszło akurat i pewnie do rana ten wpis usunę.
##!$%@?
Sam kiedyś też długo wracałem do pustego mieszkania, i gdy nie ma w nim życia, to jest to jak ponura klatka
Pozdro
@Przegrywzyciowy0: Czas to wszystkożerna świnia, przemiela wszystko co ważne w pył, także marna pociecha.
Sam straciłem mamę niecałe pół roku temu. Też nowotwór. Bardzo mnie to zmieniło jak chodzi o docenianie każdego dnia. We wcześniejszych latach straciłem swojego kota (Puszek), psa (Aza) i świnkę morską (Potat). Każde było kochane i każde mnie czegoś nauczyło
Jestem na etapie że powoli myślę nad adopcją zwierzaka, ale podchodzę do tego na spokojnie
Ważne żebyś
Jestem bardzo szczęśliwa, mam cudownego Męża, zdecydowanie samotna nie jestem, mam bardzo dobre życie.
Chce Ci więc powiedzieć, że żal po stracie i tęsknota zostaną w takiej czy innej formie, zaakceptuj to. A swoim życiem zajmij się niezależnie od tych uczuć. Jak Ci pusto w domu to lrzygarnij zwierzaka, znajdz sobie zajęcie, szukaj sposobu, żeby