Wpis z mikrobloga

Wyobraźmy sobie jakby Szalony Teleporter był dobrym przyjacielem Krzyśka Stanowskiego.

Ksiek: no hej Tomek, może pamiętasz o czym rozmawiales z dwoma panami co chcieli wyjechać do Stanów Zjednoczonych do pracy?

Teleporter: Witam Państwa, no Ksiek, no nie pamiętam to było z 20 lat temu, no przysięgam nie pamiętam. Na pewno o niczym złym. Na pewno nie wyludzilem od nich pieniędzy.

Ksiek: no ja cię trochę przycisnę. Może sobie przypomnisz?

Teleporter: no nie pamiętam przysięgam Ksiek.

Ksiek: ok, jak nie pamiętasz to nie pamiętasz. Mamy telefon. Z kim mamy przyjemność?

Stażysta z Weszło: dzień dobry Panie teleporterku i Panie Ksiku, Sławek z Warszawy. Ja mam takie jedno pytanie. Bo ja pana teleporetrka pamiętam jak zawsze dobrego człowieka. Był pan latem 2003 r. w Ostródzie i jadł pan kiełbaskę w zajeździe, ja miałem wtedy trzy lata upadłem i obtarlem sobie kolano, a pan mnie utulil, podmuchal kolano i przeszło. Pamięta pan?

Teleporter: oczywiście że pamiętam pozdrawiam cię Sławku wtedy jadłem taka kiełbaskę z musztardą i ketchupem z hainza był piękny sierpniowy poranek, wracałem wtedy z Ostródy do Warszawy z urlopu. Sławku jak ci się ułożyło życie. Mówiłeś że chciałeś zostać pilotem udało sie?

Stażysta z weszło: tak udało się, pozdrawiam moich ulubionych youtuberów.

Ksiek: a może powiesz Tomek jak to było z tym bankructwem.

Teleporter: żadnego bankructwa nie było, ja to może rozrysuje.

Ksiek: a tak mamy tu przypadkowo tablice i pisaki. Proszę rozrysuj.

Teleporter: a więc ogłoszenie upadłości..

Ksiek: z angielską insolvency...

Teleporter: tak tak

Ksiek: o mamy nowy telefon, kogo witam kogo goszczę

Przypadkowy dzwoniący: Marcin z Częstochowy.

Ksiek: oj zegnamy cię koleżko.

Teleporter: no tak, tak, haha żartowniś.

Ksiek: no nic chyba kończymy nieźle Cię tu docisnalem i chyba wszystko wyjansiles.

Teleporter: tak mocno mnie tu docisnales, już nigdy nie będę odnosił się do tych rzeczy poruszonych tutaj. To moje ostatnie wystąpienie na ten temat. Dziękuję widzom i dziękuję Tobie krzysku. Papa widzowie.

Ksiek: papa. Pamiętajcie o naszych sponsorach!!!!

#kanalzero #famemma
Dawul - Wyobraźmy sobie jakby Szalony Teleporter był dobrym przyjacielem Krzyśka Stan...

źródło: z28612205IER,Krzysztof-Stanowski-i-Czeslaw-Michniewicz

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach