Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +11
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
koniolizator +18
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
#francja #igrzyskaolimpijskie #olimpiada
@Mrbimbek: ale o to chodziło, co chwila na światło dzienne wychodzą nowe "ciekawostki" o olimpiadzie i pokazują ze ze sportem to olimpiada ma mało wspólnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mrbimbek: Laska była na ekranie kilka sekund. To wy z niej zrobiliście jedną z głównych postaci otwartych igrzysk.
@Mrbimbek: no pewnie że przewidzieli. Przecież to całe przedstawienie to jeden wielki "fuck off" w stronę nowej władzy.
Może dla ciebie to oczywiste bo jesteś płatkiem śniegu i obracasz się w takim towrzystwie. Ja jestem w głebokim szoku jak bardzo się o to zesraliście
@Mrbimbek: I wtedy wchodzi on, cały na biało, Paweł Fajdek, co nawet na AMA Wykopie pisał, że może jeść co chce i ile chce, bo na tym polega jego sport i dieta.
Oczywiście nie usprawiedliwiam otyłości i
Co do poglądów to jestem centrystą, korzystam z prawa do wypowiedzi bo cała sytuacja mnie wkurzyła i na pewno nie przekonuje do popierania tej idei równości w przyszłości, ale ta wojna polityczna też jest zapewne sterowana, nie uważam żeby komuś zależało na
Bo już nie wiem o co jest gównoburza, to znaczy
Jak w tym memie z burgerami:
- jesteś pewny że to pomoże w promocji sportu, ducha rywalizacji, fair-play?
- co?
@Mrbimbek: jak powiedzieć, że nie oglądałeś ceremonii otwarcia, bez mówienia, że nie oglądałeś ceremonii xD co z tego, że znicz nieśli Rafa Nadal czy Venus Williams, przez chwilę pokazali gruba babę, koniec świata xD
@wazka666: LASKA ( ͡° ͜ʖ ͡°)