Aktywne Wpisy

Nutaharion +488
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta

źródło: 45-1
Pobierz
Dlaczego #egzaminpraktyczny na #prawojazdy oblewają nawet przy zatrzymaniu się na łuku?
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Typ nade mną potrafi od rana do wieczora łazić w kółko po całym domu i tupać nogami i otwierać/zamykać jakieś szafy c--j wie co na zmianę bo ciągle coś stuka i łupie. Jakiś challange o którym nie wiem czy ludzie są p----------i? Mieszka typ na 40 metrach gdzie można tylko się obrócić i zamiast usiąść na dupie to k---a crossift jakiś n--------a chyba
#sasiedzi #sasiad #mieszkanie #blokowisko
@silly_woofer mój sąsiad na dole to mnie tylko słyszy jak sram. Jak chodzę to jakby sam pan jezus stupkami dreptał po panelach
A tak poważnie to mój na górze chyba nabija kroki prawie codziennie. Mieszkanie 70 metrów z długim korytarzem i on łazi po kilka godzin tam i spowrotemn a-----------c kopytami jak koń
Jak zwrócisz takiemu uwagę, że bardzo to się do Ciebie niesie, to Ci bezczelnie powie, że to blok i trzeba się przyzwyczaić - tragedia. Aż czasami rozważam kupienie "dudnika" na aliexpress 🫣
@maj9: oświeć mnie co to za cudeńko
źródło: image
Pobierzpodaj nazwę tego na ali bo nie moge znalezc
podsyłam linka do jakiegoś pierwszego lepszego modelu z neta. Czy to dokładnie to o czym pisał ktoś (chyba) z reddit - nie wiem.