Wpis z mikrobloga

K---a co robią ludzie w tych blokach?
Typ nade mną potrafi od rana do wieczora łazić w kółko po całym domu i tupać nogami i otwierać/zamykać jakieś szafy c--j wie co na zmianę bo ciągle coś stuka i łupie. Jakiś challange o którym nie wiem czy ludzie są p----------i? Mieszka typ na 40 metrach gdzie można tylko się obrócić i zamiast usiąść na dupie to k---a crossift jakiś n--------a chyba
#sasiedzi #sasiad #mieszkanie #blokowisko
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Leosiaa: za ścianami mam fanów ustawicznych remontów i wiercenia. Sąsiadka nade mną odkurza codziennie o 9 rano, prócz niedzieli. Druga jak przyjmuje gacha, to pies wyje w łazience pół nocy, zamknięty żeby im w dupę nie zaglądał. Zakochany w niej sąsiad dzwoni wówczas na policję, żeby zepsuć im dymanko. Kolejny agent sąsiad chodzi wzdłuż ulicy zbierając resztki petów i wyrzuca je do kosza, ulica długa, ale takie hobby. Gada coś
  • Odpowiedz
@Leosiaa o-------l się od mojego sąsiada

A tak poważnie to mój na górze chyba nabija kroki prawie codziennie. Mieszkanie 70 metrów z długim korytarzem i on łazi po kilka godzin tam i spowrotemn a-----------c kopytami jak koń
  • Odpowiedz
@Leosiaa: dla takich powinien być osobny blok 😅
Jak zwrócisz takiemu uwagę, że bardzo to się do Ciebie niesie, to Ci bezczelnie powie, że to blok i trzeba się przyzwyczaić - tragedia. Aż czasami rozważam kupienie "dudnika" na aliexpress 🫣
  • Odpowiedz
@Leosiaa: sama tego nigdy nie testowałam - chyba jakiś gość z reddit mnie kiedyś na to naprowadził. Z patentów na sąsiadów bez kultury widziałam już trochę: głośnik wibracyjny, gumowy młotek do blachy - ale tu trzeba samemu ćwiczyć wymachy, szczoteczka elektroniczna z zamontowaną metalową łyżką przyklejona do sufitu (hałas prawdopodobnie niezbyt duży, ale na dłuższą metę upierdliwy), generator tonów - jest też wersja internetowa, hamak/huśtawka montowana do sufitu - ale
maj9 - @Leosiaa: sama tego nigdy nie testowałam - chyba jakiś gość z reddit mnie kied...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
imo najlepiej działa kolumna bassowa postawiona na szafie i przykryta izolacją xd ale to juz ciezka artyleria prowadząca do ciężkiej wojny
  • Odpowiedz