Wpis z mikrobloga

To jest 1 turniej olimpijski, gdzie nie mam absolutnie żadnych oczekiwań, mimo pompowania balonika przez media. Już widzę tych Śliweczków i innych Kaczmarków i wiem jak to się skończy. Czuję to, że będzie klęska, a mnie przeczucie zazwyczaj nie myli. I jeszcze Janusz, co będzie miał 20 kg w majtach i tylko Leon-Kurek na zmianę, a oni obaj już nie te lata.

#siatkowka
  • 2
  • Odpowiedz
@Kopyto96: Akurat co do Śliwki to byłbym spokojny bo nie wyjdzie w 6-tce poza Egiptem co najwyżej. Może Kaczmarek odpali w kluczowym momencie. A sama grupa cholernie ciężka i w sumie dobrze bo to będzie dobre przetarcie przed 1/4. Patrząc na to co się odwaliło w meczu Japonia- Niemcy i jak mocne są grupy to śmiem twierdzić, że parę niespodzianek będzie i kto wie czy np. Francuzi nie odpadną właśnie
  • Odpowiedz
  • 1
@Aik32fr45yd: Kaczmarek to jest anemiczny, on jak się zbiera do ataku z sytuacyjnej piłki, to blokujący by jeszcze zdążyli się po dupie podrapać przed skokiem. Wszyscy się jarają, żę to jest "systemowy" atakujący, do określonego stylu gry, ale co to za styl gry, gdzie masz idealne przyjęcie i dostajesz na pojedynczy, każdy atakująćy by tak umiał grać xD On jak nie dostanie idealnej piłki, to robi po 20 % w
  • Odpowiedz