Aktywne Wpisy
wygryw50k +232
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Xtreme2007 +255
Przecież to jest destrukcja, 200IQ. Zaorał lewackich dziennikarzy i pokazał że nie są oni zbyt bystrzy jak na dziennikarzy. Wykopki też mają ubytki w intelekcie. Jesteście jak stado, nie ważne jak mówią, nie weryfikujecie ważne że się wylalo szambo na kogoś kogo nie lubicie więc lecicie z trendem ku uciesze stada. #stanowski #kanalzero #bekazlewactwa
Tyle ich już zginęło i zostało kalekami.
Kraj wyludniony, wyprzedany i zadłużony.
Oglądałem ostatnio materiał że strzelają do uciekinierów którzy próbują uciec do Rumunii.
Strzelają w plecy innego człowieka tylko dlatego że chce ratować życie a oni mu je zabierają xD
Zaleński to miał łeb zrywać te porozumienia mińskie XD
#ukraina #wojna
@KonserwatywnyMocny: Pamiętam jak dziś jak Zełenski kazał Putinowi uznać niepodległość Donbabwe i Ługandy trzy dni przed rozpoczęciem inwazji.
@KonserwatywnyMocny:
Nic nie muszą. Może się okazać, że Trump nawet nie będzie dyskutował z Ukraińcami, bo nie ma w zasadzie o czym z nimi
Rosja oczywiście zgodzi się na warunek Trumpa... gdy będzie Trump. Póki co jest wielki, potężny, wspierający Biden, więc Rosja akurat dzisiaj sobie zażyczyła odejścia Zełeńskiego, wczoraj życzyli sobie bazy na Księżycu, a jutro będą życzyć granicę wzdłuż Wisły.
@Grooveer:
Well
To już ryzyko Ukrainy. Jeśli Ukraina chce, to już dzisiaj mogą dogadać się z Rosją na warunkach bardzo podobnych niż właśnie po zmianie na stanowisku prezydenta w USA :)
Skoro samobójstwo polityczne jest gorsze od śmierci nastu tysięcy ukraińskich żołnierzy, #!$%@? kilkudziesięciu wioch, kilku miast, paru elektrowni, ze dwóch szpitali, z 500 cywilów... no to chyba warto czekać na Trumpa ;))