Wpis z mikrobloga

Mirki czyje #cfg polecacie sprawdzić? Grałem na neo przed chwilą i się fajnie banie pizga, co jeszcze warto sprawdzić? #csgo
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@frikuu: słuszna uwaga, jednak jak dopasujesz sobie wszystko pod siebie grasię o niebo lepiej - dlatego każdy gra na swoim, każdy kto pogra trochę dłużej

@eQuuS: znajdz sobie jakiś, który będzie Ci odpowiadał i przerób pod siebie, tak będzie najprościej :)

aż chyba ściągne steama znowu, coś zaczyna się dziać w tym go ostatnio
  • Odpowiedz
@frikuu: ale ja serio mówię. ;) ustaw sobie identyczne ustawienia pc jak neo i wrzuć sobie jego cfg. @STAYTRIPPY: gram na swoim i tutaj i w 1.6 grałem bo wiem, że cfg najlepsze jest swoje ale w ich cfg gra się po prostu inaczej.
  • Odpowiedz
@STAYTRIPPY: e tam placebo pamiętam jak cfg w 1.6 działał. Grałem chwilę na cfg znajomego i strzelam od tak sobie w nogi i trafiam banie zaraz a na swoim takie coś nie miało miejsca. W go mam podobnie.
  • Odpowiedz
@eQuuS: ale fizyka gry itp pozostają zawsze takie same, może akurat u tego kolegi grałeś na nonsteam'ie i miał takie cfg, które niezależnie gdzie strzelisz to trafia baniaka ;) hehe
  • Odpowiedz
@eQuuS: Cfg w 1.6 miało większe znaczenie, bo było więcej możliwości do zmiany. W GO można zmienić jedynie drobnostki, nie mające większego wpływu na grę.
  • Odpowiedz
@eQuuS: Pewnie masz na myśli interp. Tak, to takie drobnostki, tym bardziej, że przy wartości 0, interp dostosowuje się automatycznie do jakości twojego łącza. Valve specjalnie dało jak najmniej możliwości edycji cfg, żeby każdy miał równe szanse, ten temat już nieraz był poruszany. Co do interp_ratio - jeżeli ustawisz wartość mniejszą niż 1, po wejściu na server i tak wartość 1 zostanie wymuszona.
  • Odpowiedz