Wpis z mikrobloga

@mustafas00: ból sraki o internetowe barachło zwanego telewizją a udawanie ze nie ma propagandy w opłaconej obecnej TVP czy TVN to już tupet sekciarza Tuskiewicza xD
Drzazge widzicie w czyimś oku ale monsturaulnego pytonga we własnym nie dostrzegacie
  • Odpowiedz
@mustafas00: Możesz się pobrandzlować z paroma koleżkami z tagu, jakimiś sojowymi niedobitkami z subreddita /polska, ale potęga Kanału Zero wciąż się umacnia, a Mariusze z Brighton są tylko pożytecznym nawozem. Niech Cię piecze dalej oj niech piecze
  • Odpowiedz
  • 0
@eduardo-garcia: no ale co ja mam Ci sekciarzu napisać skoro Ty od lat siedzisz i wypisujesz prawicowe brednie. Albo jesteś faktycznie sekciarskim pisiorem(konfederata), albo ktoś Ci placi, albo jesteś po prostu głupi.
Dyskusja z Tobą nie ma sensu
  • Odpowiedz
@mustafas00: ten to musi być na etacie, przy jakiejkolwiek krytyce pojawia się w 5 minut i tłumaczy głupim lewakom jak bardzo się mylą. Nawet stare konfederackie trolle nie są tak aktywne.
  • Odpowiedz
  • 0
@an-drzej: szkalowanie polskiej prawicy robię za darmo z czystej przyjemności, ale jeśli ktoś by mi zapłacił żydowskie szekle to oczywiście nie odmowie, godzić przyjemne z pożytecznym
  • Odpowiedz