Wpis z mikrobloga

@Haerbin
Niby jest to ok bo gwarantuje zdrowszą pozycję ale mam poważne wątpliwości co do korzystania z takiej toalety podczas biegunki gdy urobek dość eksplozywnie opuszcza ciało...
  • Odpowiedz
wcale nie głupie jak na publiczna toaletę

mam poważne wątpliwości co do korzystania z takiej toalety podczas biegunki

@lFiOsX: @vateras131

Zdarzyła się przykra historia. I temu co musiał myć całą ścianę z tyłu nie było do śmiechu ( ͡ ͜ʖ ͡)
Absolutne obrzydlistwo, które nie miało by miejsca w normalnej toalecie.
  • Odpowiedz
@vateras131 przetestowane, byłem
miesiąc na bliskim wschodzie, przez połowę czasu miałem biegunke, a tylko takie kible były, więc nie powiem, klapek parę razy dostał odłamkiem xD z plusów to w każdym takim kiblu był wężyk z wodą. Kibel mógł być obrzydliwy (zwykle był xD) ale wężyk musiał był więc nawet dało się higienę zachować
  • Odpowiedz
@lFiOsX: w przypadku kobiet to siku się rozbryzguje po odbiciu się od tej powierzchni na nogi. A potem z kilku użytkowniczek to jeszcze kałuża się z tego robi po bokach tam gdzie musimy postawić nogi.
  • Odpowiedz
wcale nie głupie jak na publiczna toaletę

@lFiOsX: to chyba nigdy nie byłeś w takim kiblu po tym, jak ktoś tam dostał sraczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Haerbin: Wtf to nie jest do czyszczenia butów?

@duzy240: Chłop co pierwszy raz widzi publiczną toaletę w takich krajach jak: Macedonia, Grecja, Bułgaria, Rumunia czy nawet Włochy na południu (stadion Salernitany) ( )
  • Odpowiedz
  • 7
@Erimar we Francji pełno tego jest, ale zawsze szukałem porcelanki lub blaszaka, bo w okol każdej takiej dziury było nasrane do oporu. Zajebiste to takie jak ktoś ma srake i wali sobie na buty i spodnie xD
  • Odpowiedz
@Erimar: we Włoszech to na północy też jest spotykane, nawet na stacjach na autostradach, są normalne wc i dziury w ziemi. No i w tych górskich wioskach na północy w okolicach passo dello Stelvio.
  • Odpowiedz