Aktywne Wpisy

MonazoPL +129
Kowal19888 +27
Wydałem 250 zł by dowiedzieć się że mój kot to menda xD
Od soboty praktycznie nic nie zjadł. Próbowałem 3 różnych puszek, saszety, zupkę, sucha karmę. Nie je i koniec. Nie no, zjadł kilka sztuk suchej ale psiej. Z wielką łaską. W poniedziałek u weta jakieś tam wcierki dostał na apetyt, probiotyk, odrobaczanie. Dalej nic nie jadł. Siedział przed miska i wyglądał jakby chciał ale nie mógł xD
No to dzisiaj na
Od soboty praktycznie nic nie zjadł. Próbowałem 3 różnych puszek, saszety, zupkę, sucha karmę. Nie je i koniec. Nie no, zjadł kilka sztuk suchej ale psiej. Z wielką łaską. W poniedziałek u weta jakieś tam wcierki dostał na apetyt, probiotyk, odrobaczanie. Dalej nic nie jadł. Siedział przed miska i wyglądał jakby chciał ale nie mógł xD
No to dzisiaj na

Jest Mortalcio a nie ma np Faustyny.
Idąc po kolei jest:
Przemek Pro
Kubicki
Fusialka
Wujek Łuki
Kartoni
Świeży
Julita
Mortalcio
Hania
Wersow
Friz
#friz #energylandia #genzie #ekipa
Chociaż nie, przemek jest najbardziej. Ten to chyba ma bul dupska że qry bez szkoły robi większy pieniądz niż on.
Faustyna najnowszym filmem dla mnie po prostu jest skreślona XD
Ona to by chciała robić challenge itd a nie potrafi sama w nie do końca zamkniętym pokoju wysiedzieć 10h no ludzie.
Koniecznie musi odwiedzieć psychoterapeutę
A fuga to chyba już się przepaliła "zawodowo" (kiedyś to gadała jaka to ciężko zapracowana bo siedziała wieczorem z komputerem i myślała nad odcinkiem XDD odklejona strasznie)
@MrBeast: tym z wiezienia? czy jakis inny film?
źródło: image
Pobierzźródło: comment_1655447066zHMgNOiv5BOpyJ0h27LHUr
Pobierzźródło: image
Pobierz