Aktywne Wpisy

oofok +9
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Moja różowa ma jakiś rodzaj fobii na punkcie bakterii, zarazków, czystości, sprzątania itp.
Na przykład:
1. Kiedyś na spacerze w lesie i dotknąłem palcem leżącego pnia, który był pokryty jakimś zielonym porostem, bo różowa spytała co to jest. (To była chyba tarczownica bruzdkowana). Zaczęła panikować że zarazimy się jakimś grzybem, kazała mi niczego nie dotykać, a po powrocie zdezynfekować ręce, telefon, przebrać się
Moja różowa ma jakiś rodzaj fobii na punkcie bakterii, zarazków, czystości, sprzątania itp.
Na przykład:
1. Kiedyś na spacerze w lesie i dotknąłem palcem leżącego pnia, który był pokryty jakimś zielonym porostem, bo różowa spytała co to jest. (To była chyba tarczownica bruzdkowana). Zaczęła panikować że zarazimy się jakimś grzybem, kazała mi niczego nie dotykać, a po powrocie zdezynfekować ręce, telefon, przebrać się

Mr_Rampage +27
Pamiętajcie: albo grubo albo wcale. Najwidoczniej taka myśl przyświecała pewnemu 17-latkowi, który pomimo braku uprawnień postanowił dziś poszaleć na ulicach Poznania. Chwilę później wylogował się z tego świata. Dwoje pasażerów przewieziono do szpitala. Tyle dobrego, że nikt tym chodnikiem nie szedł.
#poznan #wypadek #motoryzacja #polskiedrogi #stopcham
#poznan #wypadek #motoryzacja #polskiedrogi #stopcham

źródło: Projekt bez nazwy (3)
Pobierz
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link