Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci chcialbym byc nieraz takim kretynem wzrostowiczem co uwaza Pudziana za przyklad 'inwestora' bo kupil cos za 4k a sprzedal za 7k XD. Na dodatek nie wiem ile trzeba miec IQ zeby myslec ze zlewarowana inwestycja to elegancka forma zarobku i nie widziec w tym problemu. Obstawiam ze takie osobniki maja tak 95IQ albo powiedzmy te 101IQ. Pozniej tacy ludzie beda sie zastanawiac jak to sie stalo ze np. Cena dobr podstawowych typu jedzenie, woda, przestrzen do zycia dla nich samym staje sie jakas forma luksusu. Albo dlaczego nikt nie chce pracowac dla nich ani dbac o ich 'interes' xD.
Polecam wywiad z Pudzinem w bentleyu gdzie powiedzial ze wynajmujacy na koniec najmu ma mu wyremontowac nieruchomosc XDDDDDDDDD

Czaicie? Zlewarowana inwestycja w nierucha a na koniec jeszcze pan niewolnik ma mu odremontowac wiezienie XD 20m2.
  • 2
  • Odpowiedz
  • 0
@PanieAreczku: to jest ten argument typu 'jestm starszy to mam racje', 'dluzej pracuje to wiem lepiej'. Kazdy inteligentny argument mozna tak elegancko zabic, np. 'jezdze tirem 120lat i nigdy nie widzialem elektrycznej ciezarowki'. Dyskusja ala Sowietus/Redneck
  • Odpowiedz