Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +781
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
kapazgon +74
Dzień dobry Mirki,
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Pijcie ze mną kompot! 🥂
Miłego dzionka wszystkim. (。◕‿‿◕。)
Wyszła jakaś taka pijacka gadka, potem sobie przypomnieli, że mają tu jakiegoś kolegę. Przedzwonili do niego z płaczem, że jeden ma 2% baterii a drugi 10. Kolega się zjawił 2 minuty później, widać, że w ich wieku. Pochwalili się co to oni nie mają (dwie dwusetki smakowe) i poszli się poszlajać dalej. Ja z koleżką jeszcze chwilę postałem i poszedłem do domu.
Teraz jak już drzemałem znów przywlekli się pod mój dom, ledwo ich stąd odciągnąłem żeby pół wioski nie pobudzili, chwilę pogadałem i znów sobie poszli.
Już żeby mnie nie budzili myślałem, że ich może stąd wywiozę do domów, już c--j niech stracę za paliwo ale chce mi się wyspać. Odmówili, dalej chcą się szlajać. Cusz, no trudno, byle by mnie k---a nie budzili znowu.