Wpis z mikrobloga

jezdźił ktoś/kojarzy temat Daelim roadwin 125 z lat 2004-2007, kumpel rozglada sie za jakimś tanim 125 moturkiem do polatania

#motocykle
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jezdźił ktoś/kojarzy temat Daelim roadwin 125 z lat 2004-2007, kumpel rozglada sie za jakimś tanim 125 moturkiem do polatania

@By_strzyc: kupuje się te motocykle do których są części. Dealim, sym jak i hyosung to są motocykle do których niema części.
  • Odpowiedz
pytał czy ktoś jeździł i o samo moto. Sprzęt ok, ale ze części nie ma to już inna bajka

@zielony_goblin: a co to za różnica pomiędzy 125 chopperem/criuserem koreańskim a np. Japońskim siedzi się podobnie moce podobne.
Jakość sprzętu lepsza niż tanie chińczyki ciut poniżej Japonii.
  • Odpowiedz
@mpetrumnigrum a czy ja gdzieś napisałem, że jest jakaś różnica? No nie ma. To i to jedzie podobnie, prowadzi się podobnie.

Jeśli chodzi o Chińczyki to akurat bije się w pierś. Gdy nie znałem tematu to szedłem (jak dużo osób) w zawarte TYLKO JAPONIA. Taki c--j! I ok, jeśli ktoś ma kasę to NOWA bądź używana, ale kilku letnia Japonia jakością wykonania zjada Chiny i to jest fakt, tak jak widzę
  • Odpowiedz
czy ja gdzieś napisałem, że jest jakaś różnica? No nie ma. To i to jedzie podobnie, prowadzi się podobnie.

Jeśli chodzi o Chińczyki to akurat bije się w pierś. Gdy nie znałem tematu to szedłem (jak dużo osób) w zawarte TYLKO JAPONIA. Taki c--j! I ok, jeśli ktoś ma kasę to NOWA bądź używana, ale kilku letnia Japonia jakością wykonania zjada Chiny i to jest fakt, tak jak widzę że ludzie dają 12/15
  • Odpowiedz
@Zielony34 no fakt, słyszałem wiele historii (na żywo także), że jak ktoś kupił jakiegoś hyuosnga (nie tylko 125cc) to sprzedawał po pierwszej naprawie lub przed naprawą bo części to żart. Nawet jeśli są gdzieś dostępne części to w chorych cenach. Osobiście nigdy nie kupię żadnego koreanca, ale jeśli chodzi o sprzęt to znam osoby które jeżdżą i sobie chwalą

• Odpowiedz