Aktywne Wpisy

drobne_na_taryfe +318
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość

nieocenzurowany88 +195
źródło: temp_file2840829676997367009
Pobierz

- licencję?,
- Jestem z Polski, mnie licencje nie dotyczą ;P
#programowanie #praca
Nie wiem dlaczego ,ale w polsce jakoś nikt nie lubi nazywać rzeczy po imieniu :) Wymyślają jakieś ,alternatywne pojęcia typu "sprytny", "zaradny", "umie kombinować" zamiast prosto z mostu powiedzieć ZŁODZIEJ:)
Jest jeszcze jeden aspekt..szczególnie w DEV....ja kradnę to "ok"...mnie okradają to ciągać chcą po sądach i szukają sprawiedliwości nie pamiętając ,że dzień wcześniej na internetach krzyczeli "ACTA G---O! A PRAWA AUTORSKIE TO ZUO!"
Co jest dla ciebie niejasne w tym co napisałem?
Po pierwsze wypowiedź nie była kierowana do ciebie ,ale ma charakter stwierdzenia ogólnego. Mało tego...nie ma ona nawet charakteru bezpośredniego ataku na @a-duRRud-a . To po prostu wolna myśl związana z jego wypowiedzią i zdaje się ,że nie jestem sam w takim myśleniu.
@fotexxx: sorry, ale ja nie robię komercyjnych aplikacji tylko wewnętrzne narzędzia do weryfikacji sprzętu i analizowania danych. Głównie dla siebie i tych co chcą tego używać. Kiedyś dałem klientowi - szalonemu ruskiemu naukowcowi, bo naszego komercyjnego mu nie sprzedali/dali i zbyt skomplikowane na jego prosty system.
Pomijam już
Napisałem ponad 20 osób :) Zresztą nie ma to znaczenia..problem występuje w małych firemkach i w dużych i bardzo dużych.