Aktywne Wpisy
wfyokyga +27
Pokażcie swoje armaty
jmuhha 0
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Wybór jest prosty - pies jest stworzeniem wiernym i kochanym, natomiast faceci przychodzą i odchodzą. Nie dziwie się kobietom, że bardziej kochają swojego zwierzaka niż partnera. Piesek nigdy nie opuści i nie zrani, natomiast chłopy są chuya warte :))) Jeszcze trochę i kobiety wcale nie będą się prowadzać z mężczyznami i będą wolały towarzystwo pupila zamiast jakiegoś zwyrola. I słusznie :)))
@Moneta5zl faceci nie srają na środku chodnika.
@WyzwolonaPodrozniczka: bait 2/10 bo odpisałem.
ten sam piesek 20 sekund później po zobaczeniu losowej suki na ulicy
Ale ten piesek przynajmniej szanuje odmowę suczki i się nie naprzykrza jak facet. G---t u zwierząt nie istnieje, tylko chłop jest takim zwyrodnialcem, że weźmie siłą :)))
@WyzwolonaPodrozniczka: nie do końca. Czasem 2 kobiety: żona i teściowa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@WyzwolonaPodrozniczka: no tak, piesek czeka na zgodę z kwiatami i w pełnej marynarce i oczekuje jak gentelman odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale dalej analizując, same merdanie ogonem do innej suki to już zdrada swojej pani no ale jakoś tego nie widzą i nie obrażają się o byle g---o księzniczkując ( ͡° ͜ʖ ͡°)