Aktywne Wpisy

heksengerg +292
źródło: temp_file4727355586165404252
Pobierz
njay +128
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz

Wczoraj wieczorem, ktoś zaczął #!$%@?ć do mnie domofonem w natarczywy sposób, odbieram:
-halo?
<cisza>
Odkładam. Znowu dzwoni. Odbieram znowu:
-słucham?
Proszę naprawić drzwi od łazienki, schodzić ciszej po klatce schodowej i nie obijać się o poręcze i............ !!!
- nie rozumiem, kim pani jest?
ja jestem Sąsiadką !!!
- ale dlaczego rozmawiamy przez domofon?
Bo ja nie mogę nigdy pana złapać !
- no to otworzę pani drzwi i porozmawiamy twarzą w twarz.
Otworzyłem, wyszedłem na moment, ale cicho było na klatce. Chyba ktoś poszedł do mieszkania.
Codziennie wychodzę do pracy o 6 i nie mam wpływu na to, że ktoś słyszy mnie jak schodzę po klatce. Jestem ogólnie normalnym sąsiadem, nie imprezuje, kładę się spać przed 22, nie puszczam muzyki, nie gram na żadnym instrumencie. Większość czasu mnie nie ma w domu, bo jestem w pracy.
Zastanawiam się jak bardzo można się #!$%@?ć do ludzi, skoro piszczenie drzwi komuś przeszkadza. I zastanawiam się, czy być miłym i kooperatywnym, czy konfrontatywnym bo sąsiadka ewidentnie nie radzi sobie z emocjami. Co sąsiad może zrobić, jeśli chce mi uprzykrzyć życie? Jakieś skargi i zażalenia pisać?
Nic ci nie może zrobić.
A drugi problem jest taki, ze spoko drzwi mozna nasmarowac, ale potem beda przeszkadzac turlajace sie "kulki", odkrecony kran, odkurzacz, czy chodzaca zmywarka. To jest
I pamiętaj że ja nie w-----ą to że ja raz drzwiami obudziłeś, ale ze CODZIENNIE ja budzisz... kumasz ? Codziennie. Więc na c--j się dziwisz
@HardyE: Zastanawiam się jak można wszystko mieć tak bardzo gdzieś, że nawet drzwi się nie chce przesmarować.
@oink_oink: Nasmaruje to potem będzie, że za głośno chodzi po podłodze, zbyt gwałtownie zamyka szafki kuchenne, muzyka zbyt bassowa, czajnik uruchamia o 5 a w sumie to za głośno oddycha będąc na klatce schodowej...
@HardyE: Może zrozumiała to jako: "Ho na solo, kutasiarko".