Aktywne Wpisy
budep +1971
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
MIREKFAJFUS +1076
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
#mcdonald
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Oszaty:
@rss:
@zombiag:
@freq:
@ufos: no bo #bekazpodludzi którzy chcą oszczędzić - biedaki jedne, nawet mi ich nie żal. xD Na zachodzie to nawet nie warto się schylać po takie sumy, a w tym polaczkowym biedadole to duża kasa. xD
@Sudokuu: damn, właśnie zobaczyłem, że w oficjalnej apce te kupony są jednorazowe.