Wpis z mikrobloga

Ten szefuncio wsw to też dobry cwaniak starej daty. Jak będzie papier to go w każdej chwili zatrudni ale ewidentnie słychać po nim, że czuje haka na suma. Poza tym jakoś trudno uwierzyć, że o tym nie wiedział i mu wcześniej nie przeszkadzało, że sum dyma na czarno #kononowicz #patostreamy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tonton_: Jeździ bez plastiku po prostu i jak go pytają o prawo jazdy i tożsamość to mówi „Paweł Kołodziej”. Wyskakuje im w systemie, a że mordy podobne, to się dają nabierać.
  • Odpowiedz
W sumie to pracowałem w dwóch miejscach jako kierowca i nikt mnie nigdy nie prosił, żebym pokazał prawko. XD

Ta firma w której tyrał som wąsaty to chyba podobna klasa Januszeksu, a nie żadna firma transportowa, więc może i nie wiedział.
  • Odpowiedz
Czy może ktoś wyjaśnić, jak w dobie CEPIK, Sum jezdzi bez prawka. Czyli czym się legitymuje przy kontroli? Kopią prawka Barneja czy kopią dowodu Barneja

@tonton_: znając poziom farmazionarstwa i mitomanii chłopecków wszystko może być z palca wyssane. Tzn sum może faktycznie nie ma plastiku ale możliwe, że nigdy nie miała miejsce kontrola*, w trakcie której podał się za brata. Wbrew pozorom kontrole drogowe wcale nie są tak częste, jeśli
  • Odpowiedz
To samo napisałem. Typ zatrudnił grubego bez papierów, a teraz go zwolnił za brak papierów. Czy tam jest choć pół normalnej osoby w tym universum?

@Tessai: to tylko pokazuje, że januszowi pasował biały niewolnik spod Kielc. Dopiero jak mu się zaczęło osobiście palić pod dupą (PIP) to nagle się zrobił obrońca praworządności ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz