Wpis z mikrobloga

• 0
@KrzyzowiecAlfred: @Fishwater a z obserwacji, to mam taki wniosek, że blackpill to czysta oczywistość - taka filozofia, która mówi, że charakter się nie liczy, ponieważ jeśli wyglądasz jak spasiona świnia i masz morde przemcela to masz mniejsze szanse na umówienie się z kobietą, niż taki przystojny oskarek z bananowej rodziny - to tak w skrocie
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Mr_N0i to nie wiem jak to możliwe że większość moich znajomych, brzydkich i ładnych są w związkach od paru lat xD patrząc się na pary na miescie wnioski też można wyciągnąć szybko.
  • Odpowiedz
  • 0
@Fishwater: no ja wiem, że przegrywy ruchają modelki, nie raz to czytałem, mi nie musisz tłumaczyć

Ten blackpill to raczej odnosi się do pokolenia Z, a nie boomersów, ktorzy mimo ogromnego bebecha i łysiny potrafili sobie od tak zoorganizować grazynke, bo były to inne czasy, gdzie dopiero apple wypuszczał pierwszy dotykowy telefon pierwszej generacji.
Mr_N0i - @Fishwater:  no ja wiem, że przegrywy ruchają modelki, nie raz to czytałem, ...

źródło: iphone-5de30c1dee8f2329de9e09d84

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Mr_N0i to dosyć logicznie że będąc przeciętnym nie będziesz ruchał Tinderowek na zawolanie, większość tych ludzi co ja znam i tak się poznali na żywo. Taki przeciętny 20latek myśli że zainstaluje tindera, widzi ładne dziewczyny a tu nie ma par więc powstał ten #!$%@? blackpill xD
  • Odpowiedz