Aktywne Wpisy

saji +84
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy

bylem_zielonko +166
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)

źródło: Screenshot_20240910-051951
Pobierz
Kiedyś same ciekawostki, dużo ciekawostek technologicznych.
A teraz sama szczujnia, polityka, w komentach plucie jeden na drugiego, w skuricue sama nerwica,depresja,beznadzeja,nieszczęście,smutek,przygnębienie,...
ciemność i zło.
Mam dość, już wole na główną #elektroda wejść bo jest 100x bardziej interesująca niż gówna #wykop ,
Tu już tylko chyba obozy polityczne, boty i szczujnie są.
Portal dla użytkowników tworzony przez użytkowników, stał się portalem do kontrolowania użytkowników i tworzony przez ciemność.
Więc macie jakieś propozycje ?
Bardziej interesuje mnie ale taka powiedzmy wykopo-elektroda
Kocham nowinki technologiczne/it/elektronika
#kiciochpyta #pytanie
Z wykop ten problem że jak ograniczyłem mocno go do swoich preferencji to przez 2 tygodnie pojawiała się tylko 1 interesująca mnie sprawa.
PC Hardware: