Aktywne Wpisy
mrocznegacie +312
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
dexterpol +107
Sprzedają to jako komputer gamingowy z zaznaczeniem, że można na tym płynnie grać w najnowsze gry XD #komputery #pcmasterrace #gry
#muzyka #polska #heheszki #swiat
@Im_from_alaska: Boney M ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Im_from_alaska: Z Francji i Niemiec mowisz?
Tak na biegu: Jean-Michel Jarre, pani z teledysku, czy Mylène Farmer, Édith Piaf, albo ta laska do ktorej trzepie sie pół wykopu
Niemcy: Sandra, dyskotekowe Modern Talking, Bad boys Blue, Scooter, Fancy. Rock- Halloven, Rammstein, Tokio Hotel, Scorpions, Guano Apes, Kraft werk, Alphaville. Ostatnio fajnie nadaje Electric Callboy
Można słuchać
@Im_from_alaska: Zapomniałem dodac Fr: France Gall, Romeo i Julia, Joe Dassin i Vanessa Paradis no i Louane z przebojem sprzed kilku lat
@Szalom: Nie stawiam takiej tezy. Stawiam teze ze muzycznie bardzo malo na swiecie się przebiliśmy. Nie zwalal bym tu winy na jezyk. "Dziewczyna o perłowych włosach" Omegi stala sie topem na świecie, a wegry wtedy były w sytuacji jak my. O ich pokręconym jezyku juz nie wspomne. Tego nie da sie zrozumiec nawet po pijanemu
no i elegancko, gdzie problem
@Rasteris: Mainstream...
O-Zone, Inna, Akcent, Mirandi, Alexandra Stan, Mario Bischin, Dan Balan
A my co wydaliśmy xD
Jak kiedyś niedoceniono naszej muzyki i się nie przebiła to wydaje mi się że w dobie takiego zalewu rapu i jego popularności i natłoku artystów będzie ciężej tylko. Ale nadal nie uważam że jesteśmy jacyś gorsi muzycznie
@Szalom: Marek od jakiegos czasu wyszedł z zapomnienia. Bardzo go lubie i cenie, ale jednak JMJ więcej osiągnął
Jak patrzę na Wikipedii, to trochę słabo i to trochę mitomania z tym całym światem, bo utwór był popularny w zasadzie tylko w bloku wschodnim, co nie było szczególnym osiągnięciem, nigdy nie zaistniał na żadnej zachodniej liście przebojów, więc przypadek trochę podobny do tego z Bayer Full. U nas w tym samym czasie może nawet skuteczniejsze