Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +68
Kataster od zaraz! Od pierwszego mieszkania! Nie może tak być, że ludzie mają mieszkania. Jak oni śmieją śmieć w ogóle!
Mieszkanie prawem nie towarem!
Jeszcze kilka lat temu nie do wyobrażenia było by, że ma wykopie chcą nowych podatków. Jakie oburzenie było bo kola miała zdrożeć przez podatek cukrowy a teraz? Maskara.
#nieruchomosci
Mieszkanie prawem nie towarem!
Jeszcze kilka lat temu nie do wyobrażenia było by, że ma wykopie chcą nowych podatków. Jakie oburzenie było bo kola miała zdrożeć przez podatek cukrowy a teraz? Maskara.
#nieruchomosci

źródło: temp_file1408054306074534576
Pobierz
Niech mi ktos wytlumaczy bo moze mi brakuje jakiejs perspektywy. Po co obcinac pasy w foteliku i tym samym zabijac iego glowna funkcjonalnosc? Czy ja czegos nie rozumiem? xD
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Z tego co widziałem większość producentów oczekuje wykupienia abonamentu albo jest wysyłanie zdjęć na FTP/email ale bez możliwości zdalnej kontroli.
Zwykła kamera IP plus modem raczej (?) odpadają bo zależy mi na długim czasie pracy na baterii i małych wymiarach
Nawet nie wiem jak to otagowac: #cctv #lesnictwo #kamery #monitoring #elektronikauzytkowa #nieelektronika #fotopulapka
mam taką w pracy jak się jutro przypomnisz to ci wyślę model
czyżby rynek aż tak się zmienił?
robi jakieś tam foty, i tyle. ale na allegro możesz zawsze zwrócić
kamera wysyła fotki na mms, ftp, lub email.
daj adres na priv, podeślę ci parę zrzutów