Aktywne Wpisy
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://gazetawroclawska.pl/pociagami-kolei-dolnoslaskich-i-polregio-na-urbancard-w-granicach-wroclawia-wystarczy-jeden-bilet-na-kolej-i-mpk/ar/c1-18636731
#wroclaw
Edit: znalazłem info, że "bezpłatnie mogą jeździć te same grupy, co w MPK", więc chyba wygranko ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Domciu: przypominam, że to jacek sutryk nie dogadał się z zarządem KD, w którym zasiadał jacek sutryk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polityka namieszała i mieszkańcy na tym ucierpieli, a szkoda, bo takie kwestie powinny łączyć, a nie dzielić ;)
@Domciu: no rzeczywiście mega różnica na jakie spotkania Jacuś nie chodzi, a bierze pieniądze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śmieszy mnie po prostu zwalanie winy na PiS, kiedy to była ewidentnie ekipa jacka (inna sprawa, że jacek kradnie z każdym, z pisowcami też się dogaduje). Inaczej nikt by mu posadki nie dał
Śmieszy, nie śmieszy, ale jest to prawda, że doszło do rotacji ludzi decyzyjnych w KD po wyborach gdzie władzę objął PiS. Być może jest tak, że Jacuś jest w stanie się dogadać nawet z ludźmi z innej opcji politycznej,