Aktywne Wpisy
NightRock +174
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
która opcja
@paczelok
Żadna, bo to nie zarobki w formie regularnej zapłaty za pracę czynią z ludzi bogaczy a mądre inwestycje i majątek, który ostatecznie pomnaża się "sam" a inwestor nie pracuje tylko lata do Saint Tropez na jacht i golfa.
Ale odpowiednie decyzje z pensji 4k PLN netto nic ci nie dadzą bo procent składany zacznie działać po twojej śmierci xD
Oczywiście, że kapitał trzeba skądś mieć ale odniosłem się do pytania z ankiety, "jakie zarobki pozwolą Ci poczuć się bogatym?". No i moją odpowiedzią jest żadne, bo jeśli musisz codziennie wstawać i iść do roboty od 9 do 5 aby utrzymać poziom życia to choćbyś miał i dwie bańki USD rocznie to nigdy nie będziesz i nie poczujesz się jak bogacz. Bycie bogaczem to przede wszystkim czas na czerpanie