Aktywne Wpisy

kornel-mir +175
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien

kopek +18
Nie mam ochoty do życia. Już od roku zmagam się z #depresja .
Nic nie pomaga
Nic nie pomaga

Stanowski: Zrobili z was niewolników przez te reklamy.
Tymczasem na kanałach stanowskiego:
O to teraz jest dobra okazja żeby wspomnieć o suplemencie z magnezem dla Jakuba białka żeby w Berlinie miał siłę wpieprzać te przekąski z firmy Y, które możecie zamówić z rabatem już teraz
Ile płacisz Stanowskiemu za oglądanie jego filmów?
A ja mam w domu kaloryfer.
Pytałem ile płacisz za oglądanie jego filmów.
Analogiczna logika do Krzysia
Ja nie widzę związku a nie nazywam się Stanowski. Jak mu zapłacisz za konkretne video tak, jak płacisz za bilet do kina, to wtedy będziesz mógł narzekać ;)
Krzysztof z własnej woli publikuje filmy na YouTube, dostaje za to pieniądze z reklam. Jednak wciska jeszcze swoje reklamy, na które narzeka.
Podobna sytuacja w kinie. Dostają pieniądze za możliwość oglądnięcia filmów u nich, a jednak dokładają reklamy. Jeśli się na to nie godzę to po prostu nie oglądam.
Robi dokładnie to samo co kino tylko zmienia mu się
Ja dalej nie widzę analogii :/ Wybacz
Edit: Ale ja piszę z perspektywy osoby, która w kinach nie ogląda reklam, na YouTube nie ogląda reklam (a w trakcie programu je przewijam bo zwykle oglądam z opóźnieniem).
A za kino też w sumie rzadko płacę :)