Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Proszę opublikować mój wpis, bo mam bana na koncie, a chciałbym podyskutować merytorycznie z mirkami o polskich reklamach w TV ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czyje lobby za tym stoi by manipulować polskkm społeczeństwem? 3/4 reklam w TV są o preparatach medycznych głównie bez recepty, a to na grzybice pochwy, a to na erekcje. Dodajmy do tego, że propaguje sie polki by były bardziej wyzwolone seksualnie i gustowały w obcokrajowcach, a nie polakach. Przecież z tych reklam wynika jakby ktoś z innego kraju spojrzał na to co u nas leci, to wychodzi, że przeciętny polak, to schorowany, brudny, impotent ¯_(ツ)/¯ jak dla mnie, to też troche obraźliwe jest dla mnie jako Polaka, no i wg mnie można byłoby to podpiąć pod mowę nienawiści na tle narodowości, bo atakuje sie w ten sposób Polaków. W ogóle z tych reklam wynika też jakby w Polsce młodych ludzi nie było, tylko stare, schorowane grzyby 40+ minimum, no ale tak to naprawdę wygląda

Poszperałem troche w Google i za tymk wyrobami medycznymi stoi polska firma farmaceutyczna należąca do Jacka Furmana, typka po marketingu, wiec nawet farmaceutą nie jest ¯_(ツ)
/¯ ale skąd ma tyle kapitału na te kampanie reklamową? Bo nie wierze, ze to wszystko z zysku z tych gównoproduktów i zastanawiam sie kto stoi za tą firmą? I czemu politycy nic z tematem nie robią? Ostatnio PiS jak rządził, to chcieli przepchnąć Ustawe by aptekarzami były osoby po farmaceutyce, to było darcie mordy i plucie jaki to dyktatorki pis probuje likwidować apteki. Pamiętacie jak sie wtedy to środowisko darlo? Czyli wychodzi, że 3/4 aptek u nas jest skorumpowane, bo czemu sie tak zesrali o te Ustawe?

#pytanie #leki #polska #propaganda #polityka

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
@mirko_anonim każdy kraj, nawet najbardziej demokratyczne (xD) Stany Zjednoczone nie dają #!$%@? o obywatela, tylko o kasę do budżetu państwowego i ile mogą zarobić na konkretnych przemysłach.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Może dlatego, że niektóre polskie reklamy są bardziej o twoim marudzeniu niż rzeczywistej sytuacji? Przestań szukać spisków wszędzie i zacznij cieszyć się życiem zamiast wymyślać bzdury.
  • Odpowiedz